ENGIE

Download ons e-book

Elektriciteitsprijs: hoe detecteer ik een marktopportuniteit?

De elektriciteitsprijs evolueert heel snel en onregelmatig. Dat is het gevolg van een complex samenspel van factoren die de marktprijs beïnvloeden. Deze fluctuerende marktprijs houdt voor uw bedrijf risico’s in, maar biedt ook kansen.

Via het e-book ‘Elektriciteitsprijs: hoe detecteer ik een marktopportuniteit?’ willen we u meer inzicht geven in deze verschillende factoren, in de verschillende manieren waarop elektriciteit wordt verhandeld en hoe zich dit heeft vertaald op de markt. Daarnaast willen we u een strategie aanreiken om als bedrijfsleider of aankoper op die evolutie in te spelen – om zoveel mogelijk te kunnen profiteren van de fluctuerende prijzen.


Door te bevestigen, ga ik ermee akkoord om regelmatig (wekelijks of maandelijks) de analyse te ontvangen over de hoogtepunten op de energiemarkten, van hun invloed op de energieprijzen, tips om de energieprijs voor uw bedrijf te ptimaliseren. ENGIE is verwerkingsverantwoordelijke en verzamelt uw persoonsgegevens in overeenstemming met de bepalingen vervat in haar Privacybeleid.